Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Nije potrebno reći kako je gotovo nemoguće iznijeti točnu cijenu hrane u hrvatskim restoranima s obzirom da mnogo faktora utječe na cijenu, ali uz godine iskustva objedovanja u restoranima diljem Hrvatske, ovo bi vam trebalo dati barem neke smjernice o nivou cijena i što trebate imati na umu kad želite ručati ili večerati.

U najposjećenijim ulicama kao što su šetnice, restorani su općenito skuplji od uobičajenih restorana, ali jela nisu nužno bolja. Naprotiv, u nekim slučajevima jela su grozna, ali zato jedete uz pogled. Vrlo su često dobra mjesta "skrivena" u malim dvorištima, a najbolji način da ih pronađete je posjetiti Internet i pogledati što drugi ljudi preporučuju. Ako pregledate naše stranice o gradovima, vidjet ćete da smo naveli neke od boljih restorana u svakom od gradova.

A sada što se tiče cijena, one koje sam naveo dolje, cijene su u običnom prosječnom restoranu. Raspon cijena trebao bi prikazati razliku u lokaciji što znači da je najniža cijena ona koju biste najčešće platili u restoranu nekog dvorišta kojega je teško pronaći, a najviša cijena je ona u restoranima na atraktivnoj lokaciji.

Ako imate određeno pitanje o nekom restoranu, savjetujem vam da ga postavite na stranicu Facebook Croatia gdje je vrlo lako moguće da su drugi fanovi posjetili taj restoran.

Što se tiče cijena, zanimljiv je trend da sve više i više restorana u ponudi imaju jela ili menù po posebnim cijenama koje su u nekim slučajevima jako povoljne. Posjetio sam nekoliko restorana koji rade po ovakvom principu i imam samo riječi pohvale o kakvoći jela. Dakle, kada dođete na odmor u željenu destinaciju, zasigurno bi se trabli raspitati postoji li nešto takvo.

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba