Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Njivice

Jednom malo ribarsko naselje, a danas su Njivice dobro poznata turistička destinacija, obalni grad sa dušom gdje posjetitelji iz cijeloga svijeta dolaze provesti svoj odmor. U prošlim stoljećima to je bilo malo naselje čiji su se stanovnici uglavnom bavili ribarstvom, uzgojem maslina i stoke u šumama. Međutim, 1930. godine izgrađen je prvi hotel u Njivicama koji je još u funkciji, a zove se Adriatic. Hotel i vile za odmor u Njivicama bile su početak ere turističkog razvoja. Već smo to čuli milijun puta: svatko tko dođe u Njivice zaljubi se u to mjesto. Zato ćete na mnogim mjestima i događajima u Njivicama čuti ili vidjeti da Njivice imaju dušu.

Kada počnete tražiti smještaj u Njivicama, vjerojatno ćete kao i mnogi potražiti smještaj u privatnim kućama. Mnogi od nas smatraju intimnijim i opuštenijim osjećati se kao kod kuće na odmoru. Povedete svoju obitelj ili nekolicinu prijatelja i potražite mjesto koje će neko vrijeme biti vaš dom. Ponuda apartmana u Njivicama je zaista raznolika, stoga ovisi o vama, vašem budžetu i željama. Ako želite odsjesti u vili za odmor u Njivicama, moći ćete to učiniti jer su ih ljubazni mještani Njivica sagradili mnogo, a kao što smo već rekli, ponuda turističkih objekata je tako raznolika da svatko može pronaći nešto za sebe.

Prekrasne plaže u Njivicama su možda najveća atrakcija turistima. Kristalno čisto, plavo more, mnogo hladovine borova i blaga mediteranska klima sve više privlače posjetitelje u Njivice. S obzirom da smo spomenuli Mediteran, reći ćemo nešto i o kuhinji ovog područja. Postoji niz restorana u Njivicama koji poslužuju ukusnu mediteransku hranu, uglavnom dalmatinske riblje specijalitete. Naravno, možete uvijek naručiti meso ili pizzu ako želite, ali zašto ne kušati autohtonu hranu dok ste u Njivicama? Uz domaće vino koje prave mještani, vaše bi jelo u Njivicama moglo biti jedno od najboljih koje ste probali.

Što se tiče noćnog života u Njivicama, nećete ga pronaći jer nema noćnih klubova u Njivicama. Bez obzira na to, mnogo je zabave u barovima na plaži u Njivicama kao i u okolici. Kome uopće trebaju noćni klubovi?

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba