Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Nerezine

Nerežine su naselje i luka na sjeveroistočnoj obali otoka Lošinja. Naselje je smješteno u podnožju brežuljka Osoršćice i ima manje od 400 stanovnika zbog čega je idealno mjesto za sve one koji traže mirno mjesto zajedno sa svojom obitelji ili prijateljima.

U povijesnim dokumentima Nerežine se spominju prvi put u 15. stoljeću. Hrana u Nerežinama je vrhunska jer mještani vode zdrav život konzumirajući mnogo organskog voća i povrća, a bave se i ribolovom. Restorani u Nerežinama nude zdravu mediteransku kuhinju u kombinaciji sa prekrasnim krajolikom. Postoji i mala luka u Nerežinama pogodna za male brodove, ako je netko od vas pomoraca slučajno poželi posjetiti.

Smještaj u Nerežinama oduzima dah. Mještani se brinu o predivnoj arhitekturi koja priča priče o njihovoj prošlosti. Tu je bilo i brodogradilište poznato po obrtnicima i izgradnji drvenih brodova. Mnogi stanovnici bili su izvrsni pomorci i gradili su prekrasne vile za odmor jer su mogli zaraditi ploveći morem. Prva stvar koju biste trebali učiniti nakon što iznajmite apartman u Nerežinama je prošetati naseljem i pripremiti se za odlazak u drugo vrijeme.

Kao što smo rekli, oni koji traže miran odmor u Nerežinama, neće se razočarati. Uživat ćete u prekrasnim plažama u Nerežinama, vrlo čistom moru, dugom šetnicom duž obale i sportskim aktivnostima kao tenis ili planinarenje. Nerežine se nalaze u podnožju jednog od najvećih otočnih brežuljaka na Jadranu, Osoršćice. Ovo je mjesto na kojem možete provesti aktivan odmor u izravnom doticaju sa netaknutom prirodom.

Možete pronaći smještaj u Nerežinama u brojnim objektima. Postoje dva turistička naselja u Nerežinama tako da bi trebalo biti jednostavno pronaći smještaj. Ali to nije sve: postoje dva kampa u Nerežinama, ako poželite provesti odmor okruženi borovima i bujnom mediteranskom vegetacijom. Možete također pronaći smještaj u jednom od dva obiteljska hotela u Nerežinama. Što se tiče privatnog smještaja u Nerežinama, većina turista odsjeda u nekim od apartmana ili vilama za odmor u Nerežinama.

Prekrasni restorani u Nerežinama poslužuju ukusne dalmatinske specijalitete, a u centru naselja dostupan je i besplatan pristup Internetu. Noćni život u Nerežinama i nije tako žestok, ali uvijek možete potražiti zabavu u jednom od barova na plaži. nakon svega što smo rekli, vaš odmor u Nerežinama će biti jako ugodan.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba