Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Klenovica

Za one koji se na odmor idu odmarati, a ne ludo se provodit, Klenovica je idealno mjesto. Smještena sjeverozapadno od Senja koji je poznat po buri, Klenovica nije tako izložena nego je mirnije mjesto za bijeg od gradske vreve. Smještena je 15 km od grada Nehaja poznatog po utvrdi, u Primorsko-goranskoj županiji.

Klenovica

U Klenovicu se prvenstveno dolazi sa obitelji u potrazi za mirnim i tihim mjestom. Sa 6 odličnih restorana u Klenovici, 4 bara i 3 trgovine, benzinskom postajom, poštom i vrlo poznatim kampom, Klenovica ima sve što vam treba za idealan odmor. U restoranima u Klenovici možete probati izvrsne morske plodove jer restorani imaju vlastite brodove za ribolov.

Kamp u Klenovici postoji već 24 godine. Nalazi se na moru sa velikom šljunčanom plažom gdje se može uživati u čistom moru i raznim vodenim sportovima. Posljednja ponuda sastoji se od mobilnih kućica koje su doživjele pravi procvat u modernom turizmu. Zbog svoje jednostavnosti, čvrste konstrukcije i maksimalno iskoristivog prostora, masovno se koriste za aktivan odmor diljem Europe.

Na raspolaganju vam je i nekoliko vila za odmor u Klenovici. S obzirom da ih je samo nekoliko, požurite sa rezervacijama za ljeto. Turisti pronalaze smještaj u Klenovici u privatnim kućama koje iznajmljuju sobe i apartmane.

Klenovica plaza

S obzirom na površinu od samo 4,46 km2 i činjenicu da vam je sve pri ruci, slobodno možete ostaviti auto u dvorištu i otići do plaže, u kupovinu ili restoran. Staze duž obale su savršene za večernje šetnje uz prekrasan zalazak sunca, tihi zvuk valova i miris mora.

Glavne značajke Klenovice su izvori slatke vode u moru što je posebno ugodno ljeti jer je temperatura mora nekoliko stupnjeva hladnija nego drugdje. Miješanje slatke i slane vode pogoduje rastu flore i faune i obogaćuje ovo mjesto ribom, a to znaju dupini koji posjećuju ovo područje i uz malo sreće možete ih i vidjeti. Već godinama Klenovicu  posjećuju i labudovi, vjerovali ili ne. Ovo je vjerojatno jedino mjesto gdje žive pored mora.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba