Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Ičići

Ičići su slikovito, intimno primorsko mjesto, smješteno u najljepšem dijelu Kvarnera, u blizini prekrasne i poznate Opatije. Naziv Ičići kojeg stranci uvijek krivo izgovaraju, može biti izveden od imena susjednog naselja Ika.

Smještaj u Ičićima je raznolik i prilagođen svima. Prvo, sobe i apartmani u Ičićima smješteni su u kućama ili vilama pokraj mora ili na manjoj udaljenosti. Gosti koji žele provesti odmor u hotelu bit će sretni što postoji hotel u Ičićima dok oni koji žele provesti svoj odmor u izravnom dodiru sa čistom i nezagađenom prirodom, na raspolaganju imaju prostrani i opremljeni kamp u Ičićima. Domaćini poznati po tradicionalnoj gostoljubivosti, uvijek će se truditi udovoljiti vašim potrebama.

Postoji jedan odličan restoran u Ičićima, a zove se Mali Raj. Smješten je na mjestu na kojem je stara Austrija izgradila stanicu koja je opskrbljivala Opatiju vodom iz potoka Klara.

Jedna od najljepših vila na istarskoj obali je zasigurno vila Münz u secesijskom stilu. Izgradi je 1903. godine Jakob Ludwig Münz, vlasnik kamenoloma u južnom Tirolu, arhitekt poznatog Grand Hotela u Puli i začetnik autobusne linije Rijeka-Pula.

Važno je napomenuti za pomorce da je ACI marina u Ičićima jedna od najmodernijih na Jadranu i kroz cijelu godinu pruža kvalitetne usluge vezova i ostale usluge.

Nakon ugodnog dana provedenog na plavom moru i suncu, možete nastaviti uživati, ali ovoga puta u gastronomskim specijalitetima istarske regije koji su u ponudi u mnogim restoranima i konobama. U proljeće biste trebali kušati šparoge, a osim poznatog sira i šunke, najukusnija je svježa riba, rakovi i školjke kojima nitko ne može odoljeti.

Što se tiče noćnih klubova u Ičićima, njih nema, ali zato postoje u Opatiji koja je udaljena samo nekoliko minuta. Ovo mjesto idealno je za svačiji ljetni odmor, ne samo za obitelji s djecom.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba