Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Hrvatska ima vrlo dobro izgrađenu mrežu benzinskih postaja. U većini turističkih područja postoji barem jedna benzinska postaja. Duž hrvatske autoceste, benzinske postaje nalaze se svakih 40- 50 km te su otvorene 24 sata, 7 dana u tjednu. U manjim gradovima, benzinske postaje rade od 6 ili 7 sati ujutro do 22 sata, a u većim gradovima barem je jedna postaja otvorena do ponoći.

Nekoliko je naftnih kompanija u Hrvatskoj: najveća je INA i ona je dijelom u državnom vlasništvu, a ostale su OMW, Tiffon, LUK i nekoliko privatnih kompanija. Kakvoća goriva/plina ovisi o postaji (ako želite čuti iskustva sa kompanijama, možete kontaktirati Croatia-Expert).

Cijene goriva i plina

Razvoj cijene goriva u Hrvatskoj najčešće se formira prema razvoju cijena naftnog tržišta, ali zbog relativno niskih prihoda po stanovniku u Hrvatskoj, događa se da vlada regulira porez ako cijene nafte previše narastu.

Dolje niže načinili smo cjenik različitih vrsta goriva. Ispod liste nalazi se tečajna lista Kune i Eura te indeks cijena. Cjenik ćemo ažurirati svaka tri mjeseca (ljeti jednom mjesečno) te ga potom objaviti ovdje i na našim stranicama Facebook i Twitter. Stoga, ako želite biti u tijeku sa razvojem cijena, dodajte ovu stranicu u favorite ili kliknite ovdje na link kako biste pratili Croazia Facebook ili Twitter Croazia na kojima objavljujemo ažurirani cjenik.

cijene-goriva

*Cijene se temelje na dnevnim cijenama goriva koje objavljuje INA

** Tečajna lista temelji se na tečajnoj list RBA Hrvatska

Webmaster: ne ustručavajte se ponovno koristiti sliku na vašoj web stranici povezivanjem na URL slike. Ažurirat ćemo sliku te će tako ažuriranja biti vidljiva i na vašoj stranici kada umetnete link.

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba