Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Čižići

Čižići se nalaze na otoku Krku, u sjevernom dijelu zaljeva Soline. S obzirom da je zaljev Soline vrlo plitak i kretanje mora je vrlo slabo, more ispred Čižića je znatno toplije nego more izvan zaljeva Soline i stoga je pogodno za dugu kupališnu sezonu.

Smješteni u prekrasnom zaljevu Soline, pokraj mjesta s ljekovitim blatom, Čižići su okruženi zelenilom i stablima. Jedini smještaj su Čižićima su brojni apartmani. Izgradnja nove ceste Čižići-Omišalj sigurno će mnogo doprinijeti što se tiče dolaska turista. Smještaj možete pronaći u nekim apartmanima u Čižićima, ali je isto tako moguće iznajmiti i sobu i cijelu kuću.

Ovo je malo i mirno mjesto gdje dolaze većinom obitelji s djecom kako bi proveli odmor daleko od vreve grada. Većina stanovnika radi u većim gradovima na otoku Krku ili u Rijeci. Posljednjih godina gradi se i proširuje luka te se čini da se Čižići razvijaju i da će postati napučeniji. Sada je pravo vrijeme ako tražite mir i osamljenost.

Ipak, mnogo toga ima za vidjeti u Čižićima. Špilja Biserujka je smještena nekoliko km sjeverno od Čižića. Iako je duga samo 110 m, jedna je od najposjećenijih i najljepših špilja u Hrvatskoj. Meline, s druge strane, je mjesto u neposrednoj blizina naselja. Bogato je ljekovitim blatom koje smo ranije spomenuli, stoga otiđite i zaprljajte se, ali samo kako bi poslije bili ljepši!

Nekoliko je restorana u Čižićima koji nude ukusne mediteranske specijalitete, a to su uglavnom morski plodovi i domaće povrće. Dakle, odmarajte se pod stablima vrba i prošećite duž aleje borova, zaštitim znakom Čižića. Svidjet će vam se ovo malo mjesto!

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba